Glas og plastik i brusedører

I langt de fleste hjem er der på badeværelset anbragt en brusekabine eller et brusehjørne.

Glas eller plastik

I rigtig mange tilfælde er disse lavet af glas. Man kan dog få brusehjørner som er lavet af plastisk glas. Det er en mulighed at kombinere, således at man f.eks. har et brusehjørne lavet af transparent glas, med en brusedør som er lavet af mat plastisk glas.

Mit nyt badeværelse

Jeg lavede helt nyt badeværelse sidste for et par år siden, og stødte i den anledning på lidt små forhindringer. Jeg ville gerne have at mit brusehjørne var lavet af transparent panserglas (jo jo, sikkerhed frem for alt), og med en enkelt brusedør som også var lavet af panserglas, men som var mat.

Søg og du skal finde – bare ikke altid :-(

Jeg ledte i lang tid efter en brusedør, som var af mat panserglas. Men det var praktisk talt umuligt at anskaffe de steder jeg kikkede. Alle de muligheder jeg fandt frem til var alle enten med fuld gennemsigtigt glas brusehjørne inkl. transparent brusedør.

Jeg besluttede mig for at opsætte et brusehjørne med gennemsigtigt glas hele vejen rundt i stedet.

Men det er nu blevet forholdsvis pænt ikke desto mindre.

I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig at opsætte sådan noget selv. Det er dog meget vigtigt at man sætter sig godt ind i tingene inden man går i gang, så brusedøren og siderne på brusehjørnet kommer til at blive fastmonteret helt korrekt.

Det er heldigvis forholdsvis let at have med at gøre på de fleste varianter.

You may also like...